Rólunk

Van egy álmom, amin 10 éve dolgozom - a fair trade elvei alapján működő piaci szereplőként a nagykereskedők és a retail partnerek felé fordulva eljutni a lehető legtöbb emberhez a legszélesebb választékot felölelő virágkínálatunkkal.

Hiszünk abban, hogy a virágoknak fontos helye és szerepe van az emberek mindennapjaiban. Nélkülük szegényebb lenne az életünk. Örömet, nyugalmat, meglepetést, élményt nyújtanak, reményt, hitet, erőt sugallnak. Tudjuk, hogy a virágok nyelvén mindent kifejezhetünk. Azt, ahogy és amit érzünk, gondolunk a világról, a környezetünkről, magunkról, az állapotunkról, a másokhoz való viszonyunkról.

A viaFlora célja, hogy jobbá, boldogabbá és szeretetteljesebbé tegye az emberek mindennapjait a virágok útján, legyenek azok a legegyszerűbbek, vagy akár a legkülönlegesebbek, mert a virágaink magukban hordozzák a szépséget, és az emberek számára fontos értékeket.

Mi a viaFloránál szeretjük a virágokat és értünk hozzájuk. Tudjuk, hogy mit fejeznek ki és hogyan tehetik jobbá az emberek életét. Minőséget kínálunk, őszintén beszélünk és szeretettel bánunk a virágokkal, kedvesen, empatikusan szolgáljuk ki az embereket. Mindig betartjuk, amit ígérünk, és nem ígérünk olyat, amit nem tudunk betartani.

Ahogy a virágok is folyamatosan megújulnak, úgy mi is mindig keressük az újat, az újdonságokat. Innovatív termékekkel, megoldásokkal bővítjük a kínálatunkat, így nálunk mindenki találhat valami váratlant.

A piac előtt járunk, mert értjük a holnap trendjeit és már ma valóra váltjuk az emberek legszínesebb fantáziáját.

Küldetésünknek tekintjük, hogy virágainkkal segítsük az embereket abban, hogy kimutassák érzelmeiket mások iránt és velük csempésszenek törődést a hétköznapokba, hogy mindannyian átéljék a csodát, amit a szeretet jelent.